Revine Impex SRL

Articole etichetate ‘constructii’

Pietris granulatie 16-32

Pietris spalat granulatie 16-32 mm folosit in prepararea betonului si in diverse lucrari de constructii.

Pietrisul spalat cu granulatia 16-32 mm se mai poate folosi in combinatie cu alte materiale la amenajarea drumurilor de acces.

Pietris spalat granulatie 8-16 mm

Pietrisul spalat granulatie 8-16 mm este unul dintre cele mai cautate sorturi de piatra folosit intens in prepararea betonului.

Pietrisul spalat cu granulatie 8-16 mm se mai poate folosi in amenajarea gradinilor si curtilor.

Pietris granulatie 4-8 mm (Margaritar)

Pietrisul margaritar granulatie 4-8 este folosit in general la producerea betonului de inalta performanta.

Pietrisul margaritar mai poate fi folosit in amenajarea gradinilor, curtilor, fiind un material des utilizat in industria constructiilor.

Nisip granulatie 0-4 mm

Nisipul este folosit in general la majoritatea lucrarilor de constructii si in special la producerea betonului si la tencuieli.

Nisipul se mai foloseste ca antiderapant iarna si in industria abrazivelor. Detalii »

Balast compactabil

Balastul este un amestec de nisip cu pietris, proportiile fiind de aproximativ 50%-50%. In functie de complexitatea lucrarilor, Revine Impex SRL poate comercializa balast potrivit lucrarilor Dvs. Detalii »

Constructii industriale

Venim in sprijinul firmelor interesate de amenajari industriale cu oferte imbatabile pe piata din zona si cu o calitate a executiilor garantata de nenumaratele lucrari executate de echipele noastre de profesionisti. Detalii »

Constructii Civile

Constructii case la rosu

De la culoarea exterioara a casei pana la parchetul din camere, decizia este doar a dumneavoastra! „Casa la rosu” reprezinta constructia fara finisaje si partea exterioara a acoperisului (tigla, tabla, etc.). Ea include fundatia, ridicarea peretilor si structura acoperisului pe care ulterior se monteaza tigla sau tabla. De asemenea, in faza de „casa la rosu” nu este realizata nici partea de instalatii (cabluri electrice, tevile de apa/gaze, racordare la utilitati), acestea fiind adaugate ulterior. Detalii »