Revine Impex SRL

Articole etichetate ‘balastiera’

Statia de sortare – balastiera Revine

S.C. REVINE IMPEX S.R.L. SUCEAVA are in proprietate statia de sortare Dumbraveni situata pe malul drept al raului Siret in aval de podul rutier Dumbraveni, la circa 500m fata de acesta, din punct de vedere administrativ aflandu-se pe teritoriul localitatii Dumbraveni, judetul Suceava. Detalii »

Pietris granulatie 16-32

Pietris spalat granulatie 16-32 mm folosit in prepararea betonului si in diverse lucrari de constructii.

Pietrisul spalat cu granulatia 16-32 mm se mai poate folosi in combinatie cu alte materiale la amenajarea drumurilor de acces.

Pietris granulatie 4-8 mm (Margaritar)

Pietrisul margaritar granulatie 4-8 este folosit in general la producerea betonului de inalta performanta.

Pietrisul margaritar mai poate fi folosit in amenajarea gradinilor, curtilor, fiind un material des utilizat in industria constructiilor.

Refuz de ciur spalat, granulatie peste 31 mm

Refuz de ciur spalat cu garnulatia 32-70mm folosit in lucrarile de constructii la umplerea gropilor, refuzul de ciur in combinatie cu alte materiale se foloseste si la amenajarea drumurilor de acces si a platformelor industriale. Detalii »

Balast compactabil

Balastul este un amestec de nisip cu pietris, proportiile fiind de aproximativ 50%-50%. In functie de complexitatea lucrarilor, Revine Impex SRL poate comercializa balast potrivit lucrarilor Dvs. Detalii »