Revine Impex SRL

Despre noi

Fondata in 1994 S.C. REVINE IMPEX S.R.L. a reusit sa devina unul din principalii furnizori de materiale pentru constructii atat in judetul Suceava cat si in restul judetelor din zona Moldovei, astfel venim in intampinarea clientilor cu cele mai potrivite produse, idei si servicii pentru renovarea, construirea, si amenajarea casei si a gradinii.

Pentru a putea asigura clientilor solutii complete la cel mai inalt standard al calitatii, avem la baza principii riguroase in ceea ce priveste competenta profesionala a personalului firmei. Astfel, consilierii nostri va ofera solutii si alternative la cererile dumneavoastra. Pentru a veni in sprijinul clientilor, am adoptat un program dinamic in functie de disponibilitatea dumneavoastra.

Punem la dispozitia clientilor o gama variata de produse pentru construirea, renovarea si amenajarea casei. Printre acestea se numara cele mai noi tehnologii si materiale si constructii, o gama larga de articole sanitare, unelte si scule, feronerie, vopsele, produse electrice.

Suntem o societate cu gandire in perspective, o baza solida de experiente si realizari dovedite. Venim spre intampinarea dumneavoastra in trei locatii: dintre care doua magazine de tip showroom. Punem la dispozitia dumneavoastra 5000 de produse disponibile in stoc, si peste 1000 de produse pe care le puteti comanda.

Pe langa importarea si comercializarea unei game variate de materiale de constructii,  firma noastra ofera servicii in domeniile: amenajari interioare si exterioare, instalatii termice, sanitare, electrice.

Revine Impex si-a dovedit in timp capacitatea de a administra si realiza proiecte de anvergura in domeniul constructiilor civile si industriale. Cu o bogata experienta in constructii, amenajari exterioare si interioare , firma executa: locuinte individuale de tip vila, mansardari de blocuri, sedii de firma, banci, magazine, scoli si alte lucrari de interes public sau privat. Dotarea firmei cu scule , echipamente si utilaje dintre cele mai performante face ca atat calitatea cat si termenul de executie al lucrarii sa satisfaca exigentele beneficiarului.

Garantia serviciilor nostre este asigurata atat de experienta acumulata in cei 16 ani de activitate in domeniul constructiilor cat si de profesionalismul a peste 100 de angajati care activeaza in cadrul societatii nostre.

S.C. REVINE IMPEX S.R.L. SUCEAVA are in proprietate statia de sortare Dumbraveni situata pe malul drept al raului Siret in aval de podul rutier Dumbraveni, la circa 500m fata de acesta, din punct de vedere administrativ aflandu-se pe teritoriul localitatii Dumbraveni, judetul Suceava.

Prin reteaua de magazine REVINE IMPEX, propunem cele mai noi si mai moderne materiale si tehnologii pentru constructii sau finisari.

YouTube previzualizare imagini

Datorita numarului mare de materiale si tehnologii existente, precum si a evolutiei continue a acestui domeniu, REVINE IMPEX a deschis in 2007 un nou showroom in incinta depozitului situat in Suceava pe str. Mircea Damaschin, nr. 37, astfel incat toti clientii sai, profesionisti sau nu, sa poata analiza prousele si sa ia decizia corecta. In plus, tot in cadrul showroom-ului clientii nostri pot beneficia si de experienta unei echipe de consilieri.

Oferim produsele si serviciile noastre unui important portofoliu de clienti, firme de constructii, firme de amenajari, arhitecti, revanzatori.